Διαμονή
page image

Corfu Palace (όπου θα διεξαχθεί η σύνοδος): https://corfupalace.com/

  • Standard Μονόκλινο Δωμάτιο, στην τιμή των €85,00 + €4,00 φόρος διαμονής ανά ημέρα με ̟πρωινό, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και Φ.Π.Α.
  • Standard Δίκλινο Δωμάτιο, στην τιμή των €118,00 + €4,00 φόρος διαμονής ανά ημέρα με ̟πρωινό, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και Φ.Π.Α.

Ο κάθε σύνεδρος μπορεί να κάνει ηλεκτρονικά την κράτηση χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέγοντας μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο: https://corfupalace.reserve-online.net/?checkin


Cavalieri Hotel (300μ. από το Corfu Palace): https://cavalierihotel.gr/

  • Standard μονόκλινο με θέα στο πλάι, στην τιμή των €78,00 + €3,00 φόρος διαμονής ανά ημέρα με ̟πρωινό, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και Φ.Π.Α.
  • Standard δίκλινο με θέα στο πλάι, στην τιμή των €88,00 + €3,00 φόρος διαμονής ανά ημέρα με ̟πρωινό, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και Φ.Π.Α.
  • Superior με θέα Πλατεία, στην τιμή των €105,00 + €3,00 φόρος διαμονής ανά ημέρα με ̟πρωινό, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και Φ.Π.Α.

Δεν δίνεται η επιλογή “Non-refundable”.

Ο κάθε σύνεδρος μπορεί να καλέσει το ξενοδοχείο στο 26610 39041 για την κράτηση αναφέροντας «Για την Σύνοδο Μαρτίου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο».


Αρκάδιον -  Arcadion Hotel (600μ. από το Corfu Palace): https://www.arcadionhotel.com/

Προσφέρει διαθεσιμότητα 6 δωματίων με τον κωδικό SYNODOS για τις παρακάτω επιλογές (πέραν των 6 δωματίων, δεν προσφέρονται εκπτωτικές τιμές):

  • Twin/Double Μονόκλινο-δίκλινο με θέα στο πλάι, από €83,84+ €1,5 φόρος διαμονής ανά ημέρα με πρωινό, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και Φ.Π.Α. (η χαμηλότερη τιμή αφορά κράτηση στις 19/3/2023 - κατά τις επόμενες ημέρες η τιμή αυξάνεται)
  • Superior Μονόκλινο-δίκλινο με θέα την Πλατεία, από  €114 + €1,5 φόρος διαμονής ανά ημέρα με πρωινό, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και Φ.Π.Α. (η χαμηλότερη τιμή αφορά κράτηση στις 19/3/2023 - κατά τις επόμενες ημέρες η τιμή αυξάνεται)

Angsana Corfu Spa & Resort (12χλμ από την πόλη της Κέρκυρας, Μπενίτσες): https://www.angsanacorfuresort.com/

  • ROH Grand room μονόκλινο, στην τιμή των €130,00 + €4,00 φόρος διαμονής ανά ημέρα με ̟πρωινό, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και Φ.Π.Α.
  • ROH Grand room δίκλινο, στην τιμή των €150,00 + €4,00 φόρος διαμονής ανά ημέρα με ̟πρωινό, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και Φ.Π.Α.

Ο κάθε σύνεδρος μπορεί να καλέσει το ξενοδοχείο για την κράτηση ή να στέλνει σχετικό email στο reservations-corfu@angsana.com και αναφέροντας «Για την Σύνοδο Μαρτίου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο».

Ενημέρωση: 08-02-2023
Με την Υποστήριξη
Ίδρυμα Κερκυραϊκής ΚληρονομιάςΊδρυμα Κερκυραϊκής Κληρονομιάς
Με τη Χορηγία
Με την Ευγενική Προσφορά
Πολυκατάστημα ΤριανταφύλλουΠολυκατάστημα Τριανταφύλλου

102η Σύνοδος Πρυτάνεων

Περισσότερα

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας